Urmariti-ne si pe Facebook

Adresându-se copiilor cu vârsta peste 2 ani, grădinița este situată într-o zonă liniştită şi sigură, într-o o clădire nouă, împartită pe trei etaje şi amenajată conform celor mai înalte standarde.

Copiii sunt repartizați în 4 grupe cu predare în limba română: 2 grupe – program scurt şi 2 grupe – program prelungit. Sălile de grupă sunt amenajate şi dotate corespunsator, pe centre de interes: Bibliotecă, Ştiinţă, Arte, Construcţii, Joc de rol, Joc de masa. Astfel, sala de grupă devine un cadru adecvat situaţiilor de învăţare prin felul în care este amenajată, oferind copilului ocazia să se simtă bine în intimitatea lui, stimulându-i interesul şi invitându-l la învăţare prin descoperire şi explorare.

Fiecare clasă este dotată cu mobilier corespunzător şi adecvat nivelului de vârstă al preşcolarilor, şi au dublă funcţionalitate: în prima parte a zilei servesc desfăşurării activităţilor de invaţare, iar după masa de prânz fie sunt amenajate pentru somnul de amiază (sălile grupelor cu program prelungit), fie găzduiesc sedinte metodice sau de consiliere.

x